8713439198379 Trust Sonin – Koptelefoon voor kinderen – Wit/Roze in Herve 4650 Januari 2017Met microfoon

Een headset speciaal voor je kind? De Trust Sonin Kids Koptelefoon kan naar hartenlust worden versierd met gave stickers zodat hij helemaal past bij je kind!

Plezier voor jong en oud!

Met deze Sonin Kids Headphone kan je kind ongestoord een spelletje spelen, film kijken of leren rekenen of schrijven! Dankzij het meegeleverde stickervel kan jouw kind de headphone naar hartenlust versieren! De headphone is te gebruiken in combinatie met een tablet, computer en televisie en is gemakkelijk aan te sluiten dankzij de 3,5 mm plug. Het geluid van de Sonin Kids headphone is tevens harder en zachter te zetten met de volumeregelaar in de kabel.

Veilig voor kinderen:

De Sonin Kids Headphone is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, waardoor je kind veilig kan spelen zonder gevaar. De headphone is veilig voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder. Omdat kinderoren beschermt moeten worden heeft Trust een begrenzer in de Sonin gebouwd. Dit voorkomt gehoorbeschadiging bij jouw kind! (EAN code:8713439198379 , ) (ID: 9200000023265312 Trust)

Ga je zo meteen ook opnieuw ambiance maken? Trust Sonin - Koptelefoon voor kinderen - Wit/Roze

Ambiance

Meestal wordt jouw artikel “Trust Sonin – Koptelefoon voor kinderen – Wit/Roze” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen enkele € tot honderden euros. 2017 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics in

Bestellen

Er zijn veel manieren om muziek materiaal te vinden. Er zijn veel shops in .

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !!
WWW.lbdm.be


Geef een reactie